Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 132g72kcal2.1g17.3g0.2g1.1g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 12g109kcal0g0g12.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 53g120kcal2.7g9.2g7.4g3.1g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g26g95kcal6g0g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g1366kcal71g58.8g95.4g10g
Valittu annoskoko481g683kcal35.5g29.4g47.7g5g
Annoskoko puolitettuna241g342kcal17.8g14.7g23.9g2.5g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274675