Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g109g63kcal9.8g5.5g0.2g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)66g177kcal19.7g0g11.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g26g84kcal4.7g11.9g2g4.3g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 20g62kcal2.1g11.7g0.4g1.1g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]33g39kcal3.9g0.7g2.3g0g
Katkarapu pienet (pirkka)55g36kcal8.2g0g0.4g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g50g65kcal6g2.5g3.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g77g27kcal1.2g5.3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g1226kcal121g77g48g13g
Valittu annoskoko481g613kcal60.5g38.5g24g6.5g
Annoskoko puolitettuna241g307kcal30.3g19.3g12g3.3g
Arvot/100g100g127kcal12.6g8g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020