Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni88g306kcal11.4g61.3g1.7g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk219g219kcal50.3g0g1.1g0g
Paprika keltainen 79g24kcal0.7g4g0.2g1.6g
Paprika, punainen88g23kcal0.8g4g0.4g1.8g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g1297kcal126.4g138.6g24.2g6.8g
Valittu annoskoko481g649kcal63.2g69.3g12.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna241g324kcal31.6g34.7g6.1g1.7g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217