Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Kesäkurpitsa zucchini 867g157kcal4.9g21.7g3.5g6.1g
Sipuli 534g161kcal6.7g25.6g1.1g9.1g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g120kcal0g0g13.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 200g555kcal4g6g56g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 387g515kcal32.7g68.1g7.7g19.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g3492kcal108.4g342.4g166.6g109.6g
Valittu annoskoko4816g1746kcal54.2g171.2g83.3g54.8g
Annoskoko puolitettuna2408g873kcal27.1g85.6g41.7g27.4g
Arvot/100g100g36kcal1.1g3.6g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142906