KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1480g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g1110g4361kcal898.8g77.7g44.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 407g1279kcal43g241.7g9g22.4g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g370g2108kcal84.3g72.1g183.5g22.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 240g777kcal69.7g16.8g48.1g73.6g
Kananmuna kuoreton 814g1161kcal101.7g2.4g83.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 200g1765kcal0g0g199.5g0g
Hiiva, 50g148g90kcal19.4g1.6g0.6g0g
Ruokasuola jodioitu 48g1.2kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g23083kcal2434.4g824.6g1137g236.4g
Valittu annoskoko4816g11542kcal1217.2g412.3g568.5g118.2g
Annoskoko puolitettuna2408g5771kcal608.6g206.2g284.3g59.1g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533