Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2668g563kcal32g90.7g5.3g56g
Jauheliha, sika-nauta 1067g2363kcal186.7g0g181.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g333g137kcal4.7g27g1g0g
Aurajuusto213g726kcal42.7g0g61.9g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g534g1814kcal10.7g16g186.7g0g
Aromisuola (5g)1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g11205kcal553.6g267.6g872.6g112g
Valittu annoskoko4816g5603kcal276.8g133.8g436.3g56g
Annoskoko puolitettuna2408g2801kcal138.4g66.9g218.2g28g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072