Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2807g4033kcal449g0g249.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1403g1684kcal47.7g50.5g140.3g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)45g238kcal0g0g26.9g0g
Tilli, tuore 561g168kcal20.7g5.1g4.5g11.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g12247kcal1034.8g111.2g843g23.6g
Valittu annoskoko4816g6123kcal517.4g55.6g421.5g11.8g
Annoskoko puolitettuna2408g3062kcal258.7g27.8g210.8g5.9g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203