Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)936g6736kcal7.5g7.5g748.4g0g
Sokeri 1310g5316kcal0g1308.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1497g5136kcal152.5g1047.8g18g52.4g
Kananmuna kuoreton 823g1174kcal102.9g2.5g84.4g0g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7.1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 187g85kcal5.6g9g2.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 45g166kcal8.3g4.9g9.7g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g37293kcal555.6g4774.4g1726.6g132.4g
Valittu annoskoko4816g18646kcal277.8g2387.2g863.3g66.2g
Annoskoko puolitettuna2408g9323kcal138.9g1193.6g431.7g33.1g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925