Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1307g4486kcal133.2g915.2g15.7g45.8g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 559g3969kcal4.2g2.2g447g0g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g16.9g0g0.2g
Sokeri335g1361kcal0g334.9g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1341g402kcal38.6g48.3g1.3g0g
Puolukka 559g217kcal2.5g38g2.8g14.5g
Raparperi 447g151kcal3.1g24.6g0.4g6.3g
Vesi224g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g21327kcal367.8g2760.2g934.4g133.6g
Valittu annoskoko4816g10664kcal183.9g1380.1g467.2g66.8g
Annoskoko puolitettuna2408g5332kcal92g690.1g233.6g33.4g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068