Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g50g11kcal1.2g1.3g0.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)75g135kcal14.3g0.1g8.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g63g6.9kcal0.7g0.6g0.1g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Kurkku 25g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 10g20kcal0.1g0.2g2g0.4g
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.5g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana964g835kcal50.4g34.6g54.2g7.6g
Valittu annoskoko482g417kcal25.2g17.3g27.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna241g209kcal12.6g8.7g13.6g1.9g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242308