Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g251g426kcal47.6g0g25.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)13g39kcal2.1g6.8g0.4g1.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Suolakurkku (Rainbow)16g4.7kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light6.3g11kcal0.5g0.2g0.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana965g1044kcal101.2g16.6g61.2g3.4g
Valittu annoskoko483g522kcal50.6g8.3g30.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna241g261kcal25.3g4.2g15.3g0.9g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014