Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g500g110kcal12g13g1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)750g1351kcal142.6g0.8g82.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g750g450kcal11.3g97.6g0.8g6.8g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g625g69kcal6.9g6.3g1.3g7.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1126g229kcal6.8g42.8g3.4g15.8g
Kurkku 250g27kcal1.4g3.5g0.3g1.8g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 100g198kcal1.4g1.8g20g4.4g
Kananmuna, keitetty 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)38g7.5kcal0g2.4g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original25g18kcal1g2g0.8g0.8g
Oliiviöljy 105g929kcal0g0g105.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9640g8346kcal504.4g343.8g543.2g74.2g
Valittu annoskoko4820g4173kcal252.2g171.9g271.6g37.1g
Annoskoko puolitettuna2410g2087kcal126.1g86g135.8g18.6g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242308