Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g1600g4000kcal0g992g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9640g23894kcal599g4445.2g379.6g54.6g
Valittu annoskoko4820g11947kcal299.5g2222.6g189.8g27.3g
Annoskoko puolitettuna2410g5974kcal149.8g1111.3g94.9g13.7g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513