Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g1198g707kcal71.9g50.3g24g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras200g533kcal17g102.3g2g26.8g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2663g3702kcal506g0g186.4g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.6g0.9g30g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl67g599kcal0g0g66.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9640g12296kcal1286.6g368.4g620.4g68g
Valittu annoskoko4820g6148kcal643.3g184.2g310.2g34g
Annoskoko puolitettuna2410g3074kcal321.7g92.1g155.1g17g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111