Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 800g648kcal12.6g134.6g0.4g24g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g960g912kcal192g0g16.3g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g45g398kcal0g0g45g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g400g680kcal6.4g8.4g68g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g56g67kcal1.4g3.4g5g0.8g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g2000g500kcal18g82g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9642g6726kcal473g509g294.4g69.4g
Valittu annoskoko4821g3363kcal236.5g254.5g147.2g34.7g
Annoskoko puolitettuna2411g1682kcal118.3g127.3g73.6g17.4g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326543