Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1000g600kcal15g130g1g9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.4g6kcal0.3g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Hirvikäristys1000g1500kcal200g0g60g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 400g413kcal13.8g72g4.2g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9645g5278kcal464.8g451.4g133g60.2g
Valittu annoskoko4822g2639kcal232.4g225.7g66.5g30.1g
Annoskoko puolitettuna2411g1320kcal116.2g112.9g33.3g15.1g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799