Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 50g51kcal0.6g2.4g4.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl26g234kcal0g0g26g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto250g700kcal47.5g0.1g55g0g
Purjosipuli 580g133kcal10.5g13.9g1.2g12.2g
Vesi, vesijohtovesi 2602g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)751g1036kcal157.6g0g45g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto150g420kcal28.5g0g33g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Keittojuurekset, Rainbow400g100kcal3.6g19.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g5423kcal500.2g71.6g337.6g26.2g
Valittu annoskoko4824g2711kcal250.1g35.8g168.8g13.1g
Annoskoko puolitettuna2412g1356kcal125.1g17.9g84.4g6.6g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836