Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3141g10068kcal840.9g0g752g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]628g2120kcal75.4g0g232.4g0g
Kananmuna kuoreton 247g352kcal30.9g0.7g25.3g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia449g673kcal76.3g0g40.4g0g
Juusto, mozzarella 269g702kcal50.1g0g54.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g90g93kcal7.1g14.6g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g28017kcal2161.4g30.6g2210.6g3.6g
Valittu annoskoko4824g14009kcal1080.7g15.3g1105.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna2412g7004kcal540.4g7.7g552.7g0.9g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588