Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g2400g2640kcal552g0g43.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1500g1275kcal15g52.5g105g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g270g1183kcal14.8g11.3g119.6g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g10610kcal1182.4g193g538.2g21.4g
Valittu annoskoko4824g5305kcal591.2g96.5g269.1g10.7g
Annoskoko puolitettuna2412g2653kcal295.6g48.3g134.6g5.4g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868