Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2397g4075kcal479.4g0g239.7g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)390g779kcal15.6g136.3g11.7g0g
Korppujauho 150g549kcal15.7g112.2g1.5g7.9g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g1199g1618kcal36g46.7g143.8g0g
Kananmuna kuoreton 330g470kcal41.2g1g33.8g0g
Puolukka 360g140kcal1.6g24.4g1.8g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g15261kcal1179g641.2g864.6g34.4g
Valittu annoskoko4824g7630kcal589.5g320.6g432.3g17.2g
Annoskoko puolitettuna2412g3815kcal294.8g160.3g216.2g8.6g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667