Appelsiini-luumukakku

Pese jaraasta appelsiinista kuorta 3 rkl.
Puserra appelsiineista mehu ja laita luumut siihen likoamaan tunniksi.

Mittaa kuivat aineet kulhoon, myös appelsiininkuoret.

Sekoita hyvin puuhaarukalla.

Valuta luumut siivilässä ja leikkaa viipaleiksi.

Lisää viipaleet jauhoseokseen.

Vatkaa munat toisessa kulhossa ja lisää piimä ja öljy vaahtoon.

Lisää kuiva-aine-luumuseos puuhaarukalla sekoittaen.

Voitele ja jauhota tilava n. 2 1/2 l. vuoka.

Kaada taikina vuokaan . Paista 150 asteessa n. 1 1/2 tuntia.

Kakku säilyy viileässä hyvin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiini, kuorineen1423g441kcal5.7g91.1g2.8g21.3g
Luumu kivetön, kuivattu 603g1227kcal25.3g226.7g5.1g51.9g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala482g1544kcal72.4g284.6g12.5g48.2g
Vehnäjauho puolikarkea 392g1345kcal39.9g274.4g4.7g13.7g
Ruokasooda 54g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g193g1158kcal46.3g12.7g104.2g0g
Ruokosokeri724g2949kcal0g722.9g0g0g
Neilikka, annos 4g12g44kcal0.4g9.6g0.4g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g12g42kcal1.1g7g0.7g1.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.6g0.4g0g
Piimä AB Acidophilus Valio482g256kcal15.4g21.7g12.1g0g
Rypsiöljy 434g3839kcal0g0g434.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9649g25778kcal413.8g3320.6g1154.2g273.4g
Valittu annoskoko4824g12889kcal206.9g1660.3g577.1g136.7g
Annoskoko puolitettuna2412g6445kcal103.5g830.2g288.6g68.4g
Arvot/100g100g267kcal4.3g34.4g12g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392082