Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1037g131kcal11.6g10.2g2.1g10.4g
Tomaatti, tuore902g183kcal5.4g34.3g2.7g12.6g
Tonnikala öljyssä 1353g2567kcal366.8g0g121.7g0g
Kurkku, tuore541g54kcal3.2g9.1g0.5g3.8g
Kananmuna, keitetty 992g1415kcal124g3g101.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g8699kcal1022g113.2g457.4g53.6g
Valittu annoskoko4824g4350kcal511g56.6g228.7g26.8g
Annoskoko puolitettuna2412g2175kcal255.5g28.3g114.4g13.4g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751