Hapankaali-chorizokeitto

Pilko sipulit, porkkanat ja valkokaali mahdollisimman pieneksi.

Kuullota niitä halutessasi kattilassa.

Lisää joukkoon tomaattimurska, kasvisliemi, hapankaali, vesi ja sokeri.

(Sokeri pyöristää tomaatin metallista makua.

Keitä keitto lähes kypsäksi ja lisää chorizomakkarat.

Mausta halutessasi esimerkiksi chilillä ja suolalla.

Jos valitset yrttisen tomaattimurskan ja valkosipulisen hapankaalin, keiton mausteet ovat kohdallaan ilman lisämausteita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali (Rasilainen)961g173kcal17.3g17.3g2.9g19.2g
Keräkaali, 100g240g58kcal2.9g8.2g0.5g5g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g67g81kcal1.7g4g6.1g1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)961g384kcal10.6g69.2g4.8g13.5g
Vesi1682g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g384g108kcal2.3g22.9g0.8g9.6g
Juokseva kasvisöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g24g178kcal0g0g19.7g0g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 144g326kcal23.1g0.7g25.9g0g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g216g761kcal43.2g1.1g64.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g4397kcal205.4g306.4g251.6g100.6g
Valittu annoskoko4824g2198kcal102.7g153.2g125.8g50.3g
Annoskoko puolitettuna2412g1099kcal51.4g76.6g62.9g25.2g
Arvot/100g100g46kcal2.1g3.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430345