Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 204g283kcal25.5g0.6g20g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki249g139kcal21.2g12.4g0.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g17g102kcal3.6g1.1g9.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g4.9g0g0g
Canderel makeutusjauhe8g31kcal0.2g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g1149kcal101g52.8g59.2g0g
Valittu annoskoko483g575kcal50.5g26.4g29.6g0g
Annoskoko puolitettuna242g287kcal25.3g13.2g14.8g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856