Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)109g61kcal9.3g5.5g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g44g126kcal0.5g24.4g0g17.4g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g44g153kcal6.1g24g3.5g4.8g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g109g360kcal10.9g76.3g1.2g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl2.2g18kcal0g0g2.2g0g
Mustikka, Pakkasmarja131g44kcal0.7g8.4g0.8g4.3g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g15g6.4kcal1.5g0.1g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g3.3g10kcal0g1.8g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g1630kcal64.2g282.8g20.8g55.6g
Valittu annoskoko483g815kcal32.1g141.4g10.4g27.8g
Annoskoko puolitettuna242g408kcal16.1g70.7g5.2g13.9g
Arvot/100g100g169kcal6.6g29.3g2.2g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047