Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai201g742kcal10g64.2g50.2g4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Mozzarella light75g120kcal15g0.4g6.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow25g45kcal0.2g1.4g4.3g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g42g8.3kcal0.2g1.6g0.1g2.5g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl15g81kcal0.8g0.5g8.4g0.7g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g25g73kcal8.3g0g4.3g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g25g40kcal2g1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g2250kcal74g144g155.2g16.6g
Valittu annoskoko483g1125kcal37g72g77.6g8.3g
Annoskoko puolitettuna242g563kcal18.5g36g38.8g4.2g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787