Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 292g184kcal8.7g14g10.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 95g325kcal9.7g66.3g1.1g3.3g
Kananmuna 50g(kpl)58g74kcal6.4g0.2g5.2g0g
Sokeri8.7g36kcal0g8.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Rypsiöljy 26g232kcal0g0g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g1729kcal49.6g185.4g85.4g6.6g
Valittu annoskoko483g865kcal24.8g92.7g42.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna242g432kcal12.4g46.4g21.4g1.7g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268