Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 92g60kcal1.5g12.1g0.2g0.8g
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%60g102kcal5.9g4.4g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 278g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g358kcal15.8g38.8g13.8g3.8g
Valittu annoskoko483g179kcal7.9g19.4g6.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna242g90kcal4g9.7g3.5g1g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849