Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g88g490kcal7g32.4g36.8g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g175g595kcal4.4g145.3g0.9g3.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.2g16kcal0.8g0.5g0.9g1.3g
Leivinjauhe 2.6g4.6kcal0.1g1g0g0g
Sokeri 60g242kcal0g59.5g0g0g
Siirappi 49g148kcal0g36.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g4106kcal35g550.8g198.2g9.6g
Valittu annoskoko483g2053kcal17.5g275.4g99.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna242g1026kcal8.8g137.7g49.6g2.4g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785