Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 437g380kcal4.6g80g1.7g7.9g
Voi 16g118kcal0.2g0.1g13.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g42kcal0.4g9.3g0.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8.7g27kcal1g5.2g0.6g2.4g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g1212kcal12.4g207.8g32g20.6g
Valittu annoskoko483g606kcal6.2g103.9g16g10.3g
Annoskoko puolitettuna242g303kcal3.1g52g8g5.2g
Arvot/100g100g125kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905