Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 191g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g113g158kcal23.6g0g7.9g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g21g72kcal1.4g16.5g0.1g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g110g60kcal1.9g7.2g2.6g1.3g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana967g864kcal59g66.6g39.8g13g
Valittu annoskoko484g432kcal29.5g33.3g19.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna242g216kcal14.8g16.7g10g3.3g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045