Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g14g84kcal0g0g9.5g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g45g203kcal3.5g30.6g7.2g1.6g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g90g153kcal6.9g4.7g11.7g2.5g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Ruokosokeri50g202kcal0g49.5g0g0g
Smetana, Valio, hyla45g176kcal0.9g1.1g18.9g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g45g90kcal1.7g5.4g6.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.7g0g0g
Mustikka metsä- 113g50kcal0.6g7.2g0.7g3.7g
Liivate 4.5g16kcal3.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g2233kcal41.2g251g114.6g15.6g
Valittu annoskoko484g1117kcal20.6g125.5g57.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna242g558kcal10.3g62.8g28.7g3.9g
Arvot/100g100g231kcal4.3g25.9g11.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217665