Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g96g306kcal11.5g0.3g28.7g0g
Herkkusieni säilyke 129g22kcal2.7g0.3g0.4g3.1g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.4g4.6kcal0g0g0.5g0g
Punaviini 28g20kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g197g645kcal25.8g127.3g3.7g13.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g2014kcal81g259g66.8g34.8g
Valittu annoskoko484g1007kcal40.5g129.5g33.4g17.4g
Annoskoko puolitettuna242g504kcal20.3g64.8g16.7g8.7g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981