Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 156g35kcal0.8g4.8g0.3g3.9g
Kesäkurpitsa zucchini 136g25kcal0.8g3.4g0.5g0.9g
Miniluumutomaatti, annos 250g104g21kcal0.6g3.4g0.3g0g
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste63g225kcal18.1g1.1g17.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g920kcal43g40.2g64g10.4g
Valittu annoskoko484g460kcal21.5g20.1g32g5.2g
Annoskoko puolitettuna242g230kcal10.8g10.1g16g2.6g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278534