Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g52g119kcal5.7g8.8g8.3g0g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g73g44kcal1.1g9.5g0.1g0.7g
Lanttu 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6.2g17kcal1.2g0.3g1.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Valio voi4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g458kcal17.2g44.2g26.4g4.2g
Valittu annoskoko484g229kcal8.6g22.1g13.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna242g115kcal4.3g11.1g6.6g1.1g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484