Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g125g38kcal1.2g5g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.7g3.6kcal0g0.7g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g50g85kcal1.3g3g7.5g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g50g90kcal1.3g3.5g7.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana967g631kcal10.8g42.2g43.2g2g
Valittu annoskoko484g315kcal5.4g21.1g21.6g1g
Annoskoko puolitettuna242g158kcal2.7g10.6g10.8g0.5g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430