Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g188g45kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka38g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g34g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana967g139kcal7.4g20.6g1.4g9.8g
Valittu annoskoko484g69kcal3.7g10.3g0.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna242g35kcal1.9g5.2g0.4g2.5g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913