Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g606g170kcal3.6g36.1g1.2g15.2g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 70g371kcal0.2g0.3g42g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 466g163kcal21.5g9.1g1.4g11.7g
Kanaliemi rainbow 1 L2331g1166kcal93.2g23.3g93.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)466g280kcal4.7g21g18.6g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g35g31kcal0.3g7.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g103g29kcal0.6g6.1g0.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 12g63kcal0g0.1g7.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 79g28kcal3.7g1.5g0.2g2g
Kanaliemi rainbow 1 L395g197kcal15.8g3.9g15.8g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)79g47kcal0.8g3.6g3.2g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g5.8g5.1kcal0.1g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9660g5227kcal296.2g249.2g366.6g69.4g
Valittu annoskoko4830g2614kcal148.1g124.6g183.3g34.7g
Annoskoko puolitettuna2415g1307kcal74.1g62.3g91.7g17.4g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563