Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha933g1587kcal177.3g0g93.3g0g
Tomaattimurska 1867g549kcal10.5g98.9g3.7g35.5g
Kidneypapu, suolaliemessä677g744kcal52.8g121.8g3.4g54.1g
Chili paprika punainen117g47kcal2.3g10.5g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)350g1551kcal77g3.5g136.5g0g
Paprika, punainen362g93kcal3.3g16.6g1.4g7.2g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g467g336kcal11.7g78.4g0.5g0g
Valkosipuli 58g63kcal4.6g9.5g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9660g9938kcal679g678.4g478.4g196g
Valittu annoskoko4830g4969kcal339.5g339.2g239.2g98g
Annoskoko puolitettuna2415g2485kcal169.8g169.6g119.6g49g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057