Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos35g252kcal0.2g0.2g28g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1399g2378kcal265.8g0g139.9g0g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g300kcal8.9g61.2g1g3.1g
Vesi2448g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi39g108kcal3.5g2.7g8.8g0g
Soijakastike 105g63kcal5.4g10g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9660g6581kcal585.8g215.8g358.8g30g
Valittu annoskoko4830g3291kcal292.9g107.9g179.4g15g
Annoskoko puolitettuna2415g1645kcal146.5g54g89.7g7.5g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891