Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1798g325kcal10.1g44.9g7.2g12.6g
Purjosipuli 599g137kcal10.8g14.4g1.2g12.6g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%300g749kcal44.9g9.3g59.9g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g87g52kcal2.2g7.4g9.3g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1798g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g150g180kcal4.9g7.2g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Voi 42g304kcal0.5g0.2g34.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9672g3918kcal159.6g251.8g255.2g57.8g
Valittu annoskoko4836g1959kcal79.8g125.9g127.6g28.9g
Annoskoko puolitettuna2418g980kcal39.9g63g63.8g14.5g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977