Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 270g2385kcal0g0g269.7g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 4000g1424kcal6.4g284.4g3.6g80g
Kaurahiutale 320g1197kcal46.4g182.4g23.4g32g
Kaneli, jauhettu, annos 2g8g21kcal0.3g6.4g0.3g4.4g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 200g603kcal0.2g148.2g0g0g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9677g11585kcal106.6g1322.8g594g232.8g
Valittu annoskoko4838g5793kcal53.3g661.4g297g116.4g
Annoskoko puolitettuna2419g2896kcal26.7g330.7g148.5g58.2g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918