Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g5.5g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl40g136kcal5.6g22.4g2.7g4.4g
Vehnälese 15g34kcal2g2.3g0.7g5.6g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 20g107kcal0.2g0.1g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g1982kcal60.4g339g36g33.6g
Valittu annoskoko484g991kcal30.2g169.5g18g16.8g
Annoskoko puolitettuna242g496kcal15.1g84.8g9g8.4g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383