Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 27g239kcal0g0g27g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 400g142kcal0.6g28.4g0.4g8g
Kaurahiutale 32g120kcal4.6g18.2g2.3g3.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.8g2.1kcal0g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 20g60kcal0g14.8g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g1159kcal10.4g132g59.4g23.2g
Valittu annoskoko484g579kcal5.2g66g29.7g11.6g
Annoskoko puolitettuna242g290kcal2.6g33g14.9g5.8g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.6g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918