Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.3g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Herne 88g60kcal4.4g8.2g0.3g2.7g
Kuohukerma,valio,2dl88g298kcal1.7g2.6g30.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.7g1.8kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g66g184kcal10.5g0.7g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana969g1376kcal35.6g33.4g118.2g8.8g
Valittu annoskoko485g688kcal17.8g16.7g59.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna242g344kcal8.9g8.4g29.6g2.2g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327