Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 94g59kcal2.8g4.5g3.3g0g
Uudet perunat keitetty150g114kcal2.6g24.2g0.3g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g23g66kcal4.5g0g5.2g0g
Keräkaali, 100g38g9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g544kcal22.4g69.4g18.2g8.2g
Valittu annoskoko485g272kcal11.2g34.7g9.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna243g136kcal5.6g17.4g4.6g2.1g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745