Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1251g375kcal12.5g50g3.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g75g548kcal0.8g0.8g60g0g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.8g6.4g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g38g36kcal0.4g6.8g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g500g850kcal12.5g30g75g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g500g901kcal12.5g35g75g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9680g6309kcal107.6g421.2g431.6g20.8g
Valittu annoskoko4840g3154kcal53.8g210.6g215.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna2420g1577kcal26.9g105.3g107.9g5.2g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430