Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1440g864kcal21.6g187.2g1.4g13g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g400g540kcal44g52g15.6g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2000g1265kcal60g96g70g0g
Kananmuna 50g(kpl)600g756kcal66g1.8g54g0g
Juustoraaste emmental punaleima160g624kcal46.4g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9680g8228kcal482.2g697g379g34.2g
Valittu annoskoko4840g4114kcal241.1g348.5g189.5g17.1g
Annoskoko puolitettuna2420g2057kcal120.6g174.3g94.8g8.6g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915