Intialainen kukkakaali

Intialainen kukkakaali (santamaria)

4 annosta

1/2 mm Neilikka jauhettu 36 g
1 mm Juustokumina 36 g
1 mm Kardemumma jauhettu 20 g
1 mm Mustapippurirouhe 85 g, 38 g
1/2 mm Kaneli jauhettu 43 g
2 1/2 tl Korianteri kokonainen 12 g
1 tl Kurkuma 38 g
1/2 tl Paprikajauhe 40 g
1/2 tl Inkivääri jauhettu 30 g
2 tl Valkosipulirouhe 50 g
1 tl suolaa
3 rkl vettä
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 kpl (700g) kukkakaali

VALMISTUS
Ruskista kukkakaali paloina.

Sekoita kaikki mausteet suolan ja sitruunan mehun kanssa taikinaksi.

Lämmitä ruokaöljy ja paista maustetaikinaa muutama minuutti.

Lisää vesi.

Lisää kukkakaalipalat ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

Tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3207g772kcal58g70.5g9.6g73.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200g1804kcal0g0g200.4g0g
Valkosipuli 301g326kcal23.7g49g1.8g6.3g
Inkivääri, tuore, silputtu200g160kcal3.6g35.7g1.6g4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 301g65kcal0.9g4.8g0g0.3g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g20g73kcal0.7g16g0.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g16g0.7g0g
Korianteri, annos 10g50g10kcal1g2g0.3g1.5g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9679g6818kcal187.6g419.4g438.2g198g
Valittu annoskoko4840g3409kcal93.8g209.7g219.1g99g
Annoskoko puolitettuna2420g1704kcal46.9g104.9g109.6g49.5g
Arvot/100g100g70kcal1.9g4.3g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97280