Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1080g822kcal20.3g167.4g2.2g10.8g
Porkkana 468g153kcal2.9g26g0.9g11.9g
Sipuli 198g60kcal2.5g9.5g0.4g3.4g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1260g2142kcal252g0g126g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 18g97kcal0.2g0.1g10.8g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g18g45kcal1g7.7g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9684g6638kcal557.8g421.4g282.8g52.2g
Valittu annoskoko4842g3319kcal278.9g210.7g141.4g26.1g
Annoskoko puolitettuna2421g1659kcal139.5g105.4g70.7g13.1g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593